Proč si vybrat Vladimíra?

Člověk potřebuje svobodu, ne aby dělal, co chce, ale aby byl, kdo je.
Vladimir Münz

Mám silný tah na branku a mnozí o mně říkají, že jsem nezmar, že hned tak něco nevzdám.
Lidsky blízká je mi maorská kultura pro jejich totálnost, divokost a nezodolnost.

MOJE ZÁSADY

Ctít princip osobní svobody = tvá míra zapojení je dobrovolná, ale současně platí, že kolik do toho dáš, tolik
i dostaneš
. Doporučuji maximální otevřenost. Přijímám tě v každé podobě či stavu / postoji. Vždy plně respektujeme tvou volbu. A jsem připraven ti dát vše, co umím, pokud dáš „ANO“ změně.
Nicméně je vždy pouze na tobě, zda si svou aktuální realitu ponecháš anebo ji změníš. Změna stojí a padá na tvé ochotě / připravenosti ke změně. Jinak řečeno, jde pouze o to změnu dovolit.
Dále se uděje navrácení citlivosti a zranitelnosti. Jde o to znovu prožívat plně. Teprve pak mohu pečovat o sebe i své vztahy. Jelikož vztah číslo 1 je vždy ten k sobě, tam vše začíná a končí.

Staňme se vládci svého života!

Člověk potřebuje svobodu, ne aby dělal, co chce, ale aby byl, kdo je. Je načase odhodit iluze, že jsme nesvobodni pro velké množství vnitřních či vnějších překážek a zábran. V tuto chvíli nás nejvíce ovlivňují právě naše ochranná či obranná přesvědčení, která se z návyků časem proměnila ve zlozvyky.
Je třeba si uvědomit, že v dospělosti jsme jen tak svobodní, nakolik si to sami dovolíme. Svůj život držíme ve svých rukách. Můžeme být v pravém slova smyslu jeho tvůrci. Opravdová svoboda leží v našem nitru. Nejprve zkus připustit, že to může být i jinak. Protože dokud si to nedokážu představit, tak se to ani nemůže stát v realitě. A realita je to jediné, co máme. Právě ta tvoří náš život.